Fysiotiimi Fokus

Fysioterapia

Fysioterapialla pyritään aina edistämään, parantamaan tai ylläpitämään alentunutta toimintakykyä kuntoutujan omista lähtökohdista kokonaisvaltaisesti ja yksilöllisesti kohti yhdessä asetettuja tavoitteita.
Fysioterapian menetelmiä ovat ohjaus ja neuvonta, terapeuttinen harjoittelu, manuaalinen ja fysikaalinen terapia ja apuvälinepalvelut.
Pyrimme aina siihen, että kuntoutus on vaikuttavaa. Fysioterapian tavoitteet asetetaan aina asiakkaan kanssa yhdessä hänen voimavarojensa, elämäntilanteen ja toiveidensa mukaisesti. Jotta terapia suhteesta muodostuu luottamuksellinen, tarvitaan hyvää yhteistyötä, kohtaamista ja kokonaisvaltaista näkemystä kuntoutuksesta sekä alan tutkimuksesta. .

Voit tulla fysioterapiaan esimerkiksi jonkin kiputilan vuoksi, leikkauksen tai tapaturman jälkeiseen kuntoutukseen, ennaltaehkäisevästi tai vaikkapa pohtiessasi iän tuomien muutoksten aiheuttamia tasapainovaikeuksia. Vastaanotollamme on laaja valikoima erilaisia terapiavälineitä ja laitteita, jotka mahdollistavat hyvin monipuolisen kuntoutuksen.