Fysiotiimi Fokus

Hieronta

Hieronnalla vaikutetaan kipuun ja lihasjännitykseen kudosten aineenvaihdunnan kautta. Hieronta rentouttaa lihaksia ja lihaskireyksien helpottaminen voi lievittää myös esimerkiksi hermopinteisiin liittyviä oireita sekä nivelperäisiä vaivoja. Kehollisen rentoutumisen kautta myös mieli usein rauhoittuu hieronnan aikana.

Hieronta on sopiva hoitomuoto esimerkiksi työperäisten tai urheilusta johtuvien lihaskireyksien ja jännitystilojen helpottamiseen. Se auttaa fyysisessä palautumisessa ja tukee kehon liikkuvuuden lisäämisessä. Rentoutuminen ja rauhoittuminen voivat myös helpottaa stressin hallinnassa.

Hieronta voi olla itsenäinen hoitomuoto tai osa hoitoprosessiasi yhdessä muiden terapiamuotojen kanssa. Fokuksessa hoidostasi vastaa aina terveydenhuollon ammattihenkilö. Klassisen hieronnan lisäksi käytämme hieronnassa myös erilaisia mobilisointi- ja venytystekniikoita sekä faskia- ja triggerpistekäsittelyä kunkin asiakkaan yksilöllisen tilanteen ja tarpeen mukaan. 

hieronta
Ota yhteyttä

Kysy meiltä vapaita aikoja

Ota meihin yhteyttä, vastaamme sinulle 24 h sisällä. Varaamme sinulle sopivan ajan. Voit myös antaa meille palautetta alla olevan lomakkeen kautta.

* pakollinen kenttä

** mikäli olet yksityisasiakas, tätä ei tarvitse täyttää