Fysiotiimi Fokus

Yrityksille

Työhyvinvointipalveluja yrityksille

Meille Fysiotiimi Fokuksessa työntekijöiden hyvinvointi ja työssä jaksaminen ovat sydämen asia, sillä tiedostamme, että työntekijät ovat yrityksemme tärkein resurssi. Hyvinvoivat työntekijät pystyvät tekemään työnsä paremmin ja varmasti myös arvostavat työnantajaa, joka huomioi heidän jaksamisensa ja hyvinvointinsa.

Tiesitkö, että Työterveyslaitoksen mukaan työhyvinvointiin sijoitettu euro tuottaa 4-6 euroa takaisin. Työhyvinvointiin liittyy myös kehon ja mielen palautumisen edistäminen *. Tässä hyvänä kumppanina yrityksellesi toimii Fysiotiimi Fokuksen ammattitaitoinen tiimi. Fyysisen harjoittelun lisäksi meillä on osaamista työyhteisö- ja esimiestaitojen tukemisesta ja psykofyysisistä keinoista palautumisen edistämiseksi.

Haluamme aidosti auttaa myös muita yrityksiä panostamaan työntekijöidensä hyvinvointiin. Kuten me ihmiset olemme yksilöllisiä niin sellainen on jokainen yrityskin. Työntekijöiden hyvinvointiin ja kuormitukseen vaikuttavat niin fyysiset kuin henkisetkin tekijät. Fysioterapeutit ovat terveydenhuollon laillistettuja ammattihenkilöitä ja osaamisemme ytimessä ovat toimintakyvyn ja liikkumisen arviointi ja tukeminen. Lisäksi olemme hankkineet paljon lisäkoulutusta mm. psykofyysisestä fysioterapiasta, jotta pystymme paremmin huomioimaan ihmisen kokonaisuutena.   Meillä on osaamista mm. palautumisen tukemiseen ja vireystilojen säätelyyn. Lisäksi meillä on tarjolla ohjattua FasciaMethod-harjoittelua, asahia, TRE-harjoittelua sekä voimaharjoittelua yksilöllisen fysioterapian lisäksi.

Monipuoliset työhyvinvointipalvelut

Haluamme aidosti auttaa myös muita yrityksiä panostamaan työntekijöidensä hyvinvointiin. Kuten me ihmiset olemme yksilöllisiä niin sellainen on jokainen yrityskin. Työntekijöiden hyvinvointiin ja kuormitukseen vaikuttavat niin fyysiset kuin henkisetkin tekijät. Fysioterapeutit ovat terveydenhuollon laillistettuja ammattihenkilöitä ja osaamisemme ytimessä ovat toimintakyvyn ja liikkumisen arviointi ja tukeminen. Lisäksi olemme hankkineet paljon lisäkoulutusta mm. psykofyysisestä fysioterapiasta, jotta pystymme paremmin huomioimaan ihmisen kokonaisuutena.

Meillä on osaamista mm. palautumisen tukemiseen ja vireystilojen säätelyyn. Lisäksi meillä on tarjolla ohjattua FasciaMethod-harjoittelua, asahia, TRE-harjoittelua sekä voimaharjoittelua yksilöllisen fysioterapian lisäksi.

Räätälöivät palvelut yrityksille

Tarjoamamme palvelut voivat olla esimerkiksi luentoja, tyhy-päivän ohjelmaa, harjoittelua yksilöllisesti tai ryhmissä. Palveluita voidaan toteuttaa kertaluonteisesti, jaksona tai jatkuvana palveluna teidän tarpeenne mukaan.

Esimerkkejä palveluistamme

  • Energisoiva aloitus ja virittäytyminen kehittämispäivään
  • Rentouttava päätös tiimipäivään
  • Esimiesten oma palautumishetki
  • Työpaikan oma ohjattu kuntosaliryhmä 
  • Oman porukan asahi- tai FasciaMethod -ryhmä 

Fysiotiimi Fokuksen tiloissa meillä on mahdollista toteuttaa noin 6 hengen pienryhmiä. Yrityksenne tiloissa tai muissa yhdessä sovituissa tiloissa onnistuvat isommatkin ryhmät.

Ole rohkeasti yhteydessä niin suunnitellaan juuri teille sopivat fysioterapia ja ohjauspalvelut.

Ryhmäliikuntaa yhdistyksille

Haluaisitteko tarjota yhdistyksenne jäsenille toimintakykyä ja hyvinvointia edistäviä ryhmäliikuntatunteja? Ota yhteyttä Fysiotiimi Fokuksen ammattitaitoiseen tiimiin  ja suunnitellaan juuri teidän jäsenillenne sopiva kokonaisuus. Useat tunnit onnistuvat myös etäyhteydellä.

Esimerkkejä palveluistamme:

Asahi

FasciaMethod

Kuntosaliharjoittelu

MinD hevosavusteinen voimavarakeskeinen ryhmänohjaus

Mindfulness

TRE 

Lisäksi voimme suunnitella taukoliikuntana tuolijumppaa tai vuokratiloissa allasjumppaa. 

Kaikki tunnit ovat fysioterapeuttien vetämiä. Fysiotiimi Fokuksen tiloissa toteutamme  alle 6 hengen ryhmiä. Isommat ryhmät voidaan toteuttaa yhdistyksenne tiloissa tai muissa yhdessä sovituissa tiloissa. Allasjumpan osalta tilat on aina sovittava/vuokrattava erikseen.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous fysiotiimifokus@gmail.com

Ota yhteyttä

Kysy meiltä vapaita aikoja

Ota meihin yhteyttä, vastaamme sinulle 24 h sisällä ja varataan sinulle sopiva aika. Voit myös antaa meille palautetta alla olevan lomakkeen kautta.

* pakollinen kenttä

** mikäli olet yksityisasiakas, tätä ei tarvitse täyttää